Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

A perfect night with Mariah Carey

   

I tirsdags var jeg til Mariah Carey koncerten i Forum, en dream come true oplevelse!! Var nogen af jer inde og se hende?
Jeg har hørt virkelig meget af hendes musik, kan nok samtlige sange udenad, og især med en veninde har vi for ca 10 år siden skålet rigtig meget med til hendes musik til mange hyggelige aftener.
Vi missede hendes koncert dengang i Tivoli, og til vores store ærgrelse, så da jeg hørte hun kom og spillede i Forum så skulle vi bare derind.

Vi startede aftenen/eftermiddagen med lækker mad og rødvin på Gran Torino, masser af snak og hygge før vi tog hen til Forum. Vi havde bestilt billetter til balkonen, og jeg vil næsten mene at vi havde de bedste pladser. Vi kunne se alt, sad helt forrest og oppe på siden af scenen så vi havde frit udsyn!
Jeg havde tænkt at hun med sine nu 46 år, måske ikke sang så godt længere, men havde ellers ikke gjort mig de store tanker om kvaliteten af koncerten. Men vi blev SÅ positivt overrasket over hun stadig havde masser af Diva og kraft i stemmen. Beklager de lidt uskarpe iphone billeder, er alt jeg lige har.
En helt igennem fantastisk aften ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Karina

    Jeg var vild med hendes musik i mine teenages år 😉

    3. april 2016 at 19:34
  • Leave a Reply