Follow:
RANDOM

Året der gik – del 2

Videre med sidste halvdel af 2016, som jo ikke helt er slut endnu. Men derfor kigger jeg alligevel tilbage fra i sommers og til nu som var fyldt med mange ophold og ferier, middage og dejlige oplevelser. Man kan jo håbe 2017 bliver fyldt med lige så mange fantastiske ting som dette år har!

I juli holdt jeg en uges ferie med min kæreste. Det lige præcis den uge i juli hvor vejret vendte og det nærmest var 30 grader hver dag. Vi følte os meget heldige, efter al regn der havde været i ugerne op til. Især fordi vi havde tænkt at rejse en uge væk, men fandt intet der var til at betale.. Så vi havde et par super dejlige dage på Sørup Herregaard….

Derefter tog vi til min mors sommerhus i Kulhuse, hvor vi tilbragte resten af ugen med strand, dejlig mad og masser af vin og hygge ♥

I august var en med min familie på Rhodos i anledning af min mors 60 års fødselsdag. En virkelig dejlig tur 🙂


Jeg viste også mit hjemmelavede plankebord frem, virkelig fint, billigt, og lavet af min mor!!


Jeg havde glædet mig meget til denne aften! Middag på en båd lige ved Operaen, og derefter ind og se Svanesøen. Fantastisk forestilling, og må snart derind igen!


I oktober blev min kæreste 30 år, som blev fejret på dagen med en af de bedste middage jeg længe har fået. Samt en større fest den kommende lørdag for hans venner.


Jeg prøvede at lave gel negle med denne lille Le mini macaron, som i pt kan vinde på bloggen 😉

   

Jeg var et smut på Falkenberg Strandbad med lækker middag og spa tur med min kæreste, kan varmt anbefales!!

Og en forlænget weekend i Amsterdam, hvor jeg fik en masse vildt lækker mad!

Tak fordi i har læst med her i 2016. Jeg glæder mig til 2017 og håber det bliver et lige så dejligt år som 2016 har været ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply