Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Aften i Alicante

P1050064 P1050093 P1050101

Igår aftes tog vi ind til Alicante by for at se parade og spise. De fejre åbenbart hellige 3 konger, hvor de smider (ja du læste rigtigt – Smider!) hårde plastik biler, bolde og andet legetøj ud til tilskuerne, og i forreste række bliver der delt rigtig pakker med andet legetøj. Der var godt nok mange mennesker, og ret voldsomt som de vælter rundt for at slås om det legetøj. Vi skyndte os væk lige da det sluttede så vi ikke blev fanget i menneske vrimlen. Til sidst kom der fyrværkeri som vi så henne fra det store casino. Derefter var vi så trætte fra al den mad, og gå rundt, så vi smuttede tilbage hjem i seng.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Linebinevaskemaskine

  >det ser bare rigtig hyggeligt ud 🙂

  6. januar 2011 at 13:29
 • Reply Anna

  >Hvor er det skægt at se dine billeder, jeg kan kende stederne, jeg var der forrige sommer 🙂

  /Anna

  6. januar 2011 at 13:41
 • Reply Guapizimo

  >Åh smukke Alicante, jeg elsker promenaden med palmerne! Jeg har aldrig været til en af de helt store parader som den du har været til, nok grundet de mange mennesker. Men eeeelsker bare dine Spanien billeder! 🙂

  6. januar 2011 at 14:15
 • Reply GlimmerGlam

  >Linebinevaskemaskine: Tak og det var det bestemt også 🙂

  Anna: Okay sjovt, her er virkelig også flot.

  Guapizimo: Ja her er smukt, og idag så varmt at jeg "sveder" i t-shirt. Men der var virkelig også for mange mennesker, man kunne nemt blive trampet ned tror jeg.. Tak 🙂 skal prøve at få taget nogle flere når jeg kommer rundt.

  6. januar 2011 at 14:51
 • Leave a Reply