Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Akademikliniken ansigtscreme med SPF 50

P2150012

Som den opmærksomme læser ved, så døjer jeg med pigment forandringer i ansigtet som kommer frem når solen skinner. Især selvfølgelig om sommeren. Så jeg har prøvet at få tjekket alt hvad der er at gøre, også sådan at jeg kan forebygge inden sommeren kommer.
Desværre er der ikke så meget der kan gøres ved det nu. Laser er ikke en mulighed, da der pt ikke er så meget at fjerne. Så jeg skal vente til det kommer igen, før jeg kan få det jeg så har fjernet.

Jeg har jo også haft brugt Comelan cremen, som efter en periode simpelthen blev for kraftigt for mig. Det er ikke en behandling for sarte sjæle, og med en konstant rød og irriteret hud pga alt den creme gør, så kunne jeg ikke overskue det mere. Hvis jeg trænede, og derfor svedte, så gjorde det så ondt i mit ansigt. Det sved og brændte. Derudover brænder cremen den første halve time når man smører den på, som faktisk skal være hver dag. Plus ens hud skaller.. Så efter en periode med det, så opgav jeg faktisk. Så jeg har svært ved at anbefale eller ikke, da jeg ikke har fuldført behandlingen. Jeg kunne se at min hud fornyede sig, så et eller andet har det gjort rigtigt. Og resultater af cremen er der også at se hvis man søger på cremen. Men måske jeg genoptager det, hvis min pigmentering bliver meget slemt igen.

Nå men tilbage til denne creme som indlægget mest skulle handle om. Jeg var forbi Akademikliniken for at tale lidt om mulighederne ved behandlinger af denne pigmentering. I første omgang har jeg fået denne ansigtscreme med hjem, som er super let i konsistensen, som det vigtigste, den er med solfaktor 50!
Den er super let og blød, men en let duft af citrus, og fugter godt uden at fedte dagen igennem. Når vi kommer foråret og sommeren i møde, skal den også med i tasken så jeg kan komme lidt mere på en gang eller to i løbet af dagen 🙂

I dag har været en spændende dag! Jeg har været til jobsamtale, hos et sted hvor jeg virkelig gerne ville arbejde. Så kryds lige alt i kan for at jeg får det ikke 🙂
Derudover har jeg fødselsdag i morgen! Og jeg fylder rundt, mere kan jeg ikke røbe 😛

God tirsdag til jer!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog              Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply