Follow:
TRAVEL

Amsterdam tips?

Næste torsdag skal jeg til Amsterdam med min kæreste, og tænkte derfor at jeg da burde spørge jer efter gode tips til hvad vi skal se, shoppe og især spise? ?

Vi skal være der 4 dage, så vi skal ikke have et alt for tætpakket program. Men netop have tid til bare at slendre rundt og opleve byen. Noget skal vi dog lige se, om det bliver Van Gogh museet, Anne Franks, eller noget helt femte, det ved vi endnu ikke.
Men vigtigst er gode madoplevelser, og der er det altid godt at have skrevet et par steder ned, især til aften måltiderne hvor vi nok vil både sidde længere og bruge flere penge. Jeg er lidt åben for det hele, hvis i ligger inde med gode steder og tips, så del endelig i kommentarfeltet, så ville jeg være jer super taknemmelig!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine

  Har ikke selv været der, men det ser super smukt ud og håber i får nogen helt fantastiske dage derovre med oplevelser i sent vil glemme <3 🙂

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  8. november 2016 at 13:07
  • Reply Ditte Jakobsen

   Mange tak Kathrine, det er jeg sikker på at vi gør 🙂

   8. november 2016 at 13:12
 • Reply Camilla

  Jeg har boet i Amsterdam siden Juli måned, så ligger inde med en masse tips! Først og fremmest vil jeg anbefale jer at bestille billetter i forvejen, hvis I har tænkt jer at besøge Anne Frank hus eller Van Gogh museet, da disse bliver hurtigt udsolgt. Jeg vil dog ikke tro at I vil kunne få noget til Anne Frank på nuværende tidspunkt, da man ofte skal være flere måneder i forvejen.
  Med hensyn til spisning, har jeg en kæmpe liste over gode steder! De bedste pommes frittes findes hos Vlaams Friteshuis Vleminckx nær Kalverstraat. Humus Bistro D&A er sindssygt got. Der er et utal af caféer, som Bagels&Beans, Screaming Beans, og Scandinavian Embassy. Indonesisk skal I helt sikkert også prøve. Skal det være finere kan jeg i den grad anbefale Van Puffelen, ellers er Moeders også super et super hyggeligt sted, hvis I vil prøve autentisk hollandsk mad og meget hyggelige rammer.
  Du må endelig sige til, hvis du vil have flere idéer (:
  Camilla | http://cammi.dk

  8. november 2016 at 14:11
  • Reply Ditte Jakobsen

   Tusinde tak Camilla, hvor er det fedt med tips 🙂
   Jeg må lige undersøge med billetter til musser, hvis vi beslutter vi vil kigge på det. Ellers smutter jeg da lige ind og kigger nærmere på bloggen! TAK!!

   8. november 2016 at 14:45

  Leave a Reply