Follow:
TRAVEL

Anbefalinger: Her spiste vi i Rom

Selvom det er ved at være noget tid siden jeg kom hjem fra Rom, så er det vel aldrig for sent med at par anbefalinger til spisesteder. Måske flere af jer skal en tur til Rom her over sommeren/efteråret, og kan bruge lidt tips og inspiration? 🙂

Vi spiste generelt rigtig god mad i Rom, men vi røg selvfølgelig også i et par turistfælder. Det kan nok være svært at gennemskue, hvor der er godt og skidt, så mit bedste bud er at bruge jeres tlf. Jeg slog mange af stederne op i kort, og klikkede her videre til tripadviser. På den måde kunne jeg hurtigt danne mig et overblik over om de havde fået god eller dårlig ratings.
Derudover havde jeg noteret nogle steder hjemmefra, så når vi var i det område og skulle spise så havde jeg et sted vi kunne tage hen. To af stederne viste sig så at holde lukket, men det er jo en chance man må tage.

En af de ting man næsten kan være sikker på er god, er deres lækre is. Så de fleste steder de har is og det ser lækkert ud, ja så er det det også 😉

Et sted i skal besøge, og gerne spise hos, er Eataly! Lækker butik med lækre delikatesser og råvarer, samt mulighed for at spise alle dagens måltider. Vi fik frokost der to gange, og deres salat og pasta var virkelig god. Eataly ligger et par steder i Rom, så alt efter hvor i byen man er kan man besøge dem.

Dette sted var ret cool, de havde en masse lækre ting på menuen, og vi valgte friskpresset juice og pasta. Begge utrolig godt. Restauranten ligger i området Travestere, Via Fratelli Bonnet 17, 00152 Rome.

IMG_0596  

Dette sted er en delikatesse butik med alt hvad man kunne ønske sig. Vin, oste, pålæg, pesto olivenolie you name it. Inde bag i lokalet kunne man så købe en gang tapas med deres specialiteter, alt imens man sidder blandt vin og delikatesser og spiser. Super lækkert sted, kan varmt anbefales. Det ligger lige til venstre ved pladsen foran Panthon.

Sidste sted som jeg må anbefale, og nok var feriens bedste måltid, er Colline Emiliane. En lille familiedrevet restaurant, med bestemte åbningstider, så skal i forbi så husk at undersøge det inden. Restauranten er i Michelin guiden, og alt smagte helt fantastisk. Vi fik tapas til deling, en pastaret hver og nøddetærte til dessert (som btw også har vundet en pris). Super sød betjening og alt var fantastisk! Via degli Avignonesi 22, 00187 Rome.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply