Follow:
TRAVEL

Benidorm <3

P7030149 P7030154 P7030144 P7030178P7030166 foto 4 P7030165 P7030159 P7030162

Det har været nogle hårde dage efter jeg er kommet hjem fra ferie. Jeg har døjet med hovedpine, samt arbejde hver dag så jeg er godt træt nu og er bare glad for at have en fridag i dag 🙂

Jeg har en masse billeder fra ferien, så i første omgang får i lige lidt blandede billeder der viser Benidorm by. Strandpromenaden er virkelig lang, og nærmest delt op af klipper der stikker ud. Den ene ende er der hvor de fleste barer og diskoteker ligger, også der hvor de fleste unge var og virkelig proppede strande.
Den sydlige ende af Benidorm var meget mere stille og roligt, mest hoteller og rolige caféer, samt en masse pensionister haha 🙂 Det var så her vi boede, men det var egentligt meget rart, ikke at skulle høre på høj musik og fulde folk om aftenen. Min kæreste og jeg, var jo afsted med hans far og onkel. Så ferien var mere hygge og afslapning, end party med alle de fulde englændere.. Så tror det var godt nok vi boede hvor vi gjorde, så kunne vi også ligge mere i fred på stranden og ellers gå hen til den anden bydel hvis vi ville se lidt mere.

Byen har nogle super høje bygninger langs stranden, så synes næsten man får en helt Miami/Rio fornemmelse? Måske mere Rio med bjergene i baggrunden? Nå men anyways, flot var det i hvert fald. Og især ude på spidsen af klippen, hvor der var denne hvide “udkigspost” hvor man kunne se begge strandpromenader den ene og anden vej 🙂

I dag skal jeg bare slappe af, og ellers spise lidt mad med tidligere kollegaer fra Trendsales ♥ Det bliver super hyggeligt!
Hvad laver i, er i overhoved derude? Sommeren er altid lidt stille på blogge, med god grund, i skal da ud og nyde solen når/hvis i har fri 🙂 Men hvis i er derude, må i gerne give lyd, det er så hyggeligt!

God torsdag ♥♥♥

       Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemariejakobsen        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply