Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Biker Boots

biker boots

Et par biker boots jeg har brugt virkelig meget, er mine biker boots fra Urban Outfitters. De er i læder, og har været dejlig varme, og generelt perfekte til sne og koldt vintervejr. Her til november er de 2 år gamle, og for et par vinterstøvler brugt i sne og slud nærmest hver dag de sidste 2 vintre, har de virkelig holdt godt.

Nu er det dog tid til at finde et par nye, som kan leve op til mit gamle par. De skal derfor være i læder så de holder godt, og holde på varmen. De må ikke være alt for brede ved anklen/skinnebenet, da jeg er ret smal der og det ser derfor hurtigt dumt ud hvis de er alt for store. De må gerne være lidt rå, men stadig så det er et par jeg gider tage på hver dag næsten. Så nok ikke for meget lir, nitter og spænder til mig 😉

Sådan et par tykke støvler og et par ankelstøvler mangler jeg meget lige nu. Og da det allerede er koldt, og nok bliver ved at være det fra nu af skal jeg til at få nogen købt.

Hvis i vil se mere til dem jeg har fundet og lagt i en kollage, så bare klik på billedet, og så kan i se pris og hvor hvert enkelt par er fra 🙂 Har i købt vinterstøvler?

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply bettina

  Flotte biker boots du har udvalgt. Har du set dem fra Supertrash i nogle butikker? Det er nemlig mine favoritter ;o)
  Hilsen Bettina

  14. oktober 2013 at 23:10
  • Reply glimmerglam

   Ja de er virkelig fede! Nej det ved jeg desværre ikke, jeg har fundet dem på hjemmesiden spartoo.dk.. Ellers prøv at søge efter forhandler 🙂

   15. oktober 2013 at 11:10

  Leave a Reply