Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Bikini til sommeren

>Jeg ejer efterhånden 8-10 bikinier, men synes de efter 1-2 sæsoner er ret slidte at se på. Så jeg køber hvert år et par stykker, så jeg har lidt at skifte med. Der er jo dem der farvemæssigt er bedst i starten af sæsonen, og dem der egentlig kun er pæne når man har fået en smule farve. Fx en helt hvid bikini til helt hvis hud, synes jeg ikke er så klædeligt.
Jeg har siddet og kigget lidt på nettet, og synes faktisk h&m har fået en del fine. Jeg kan bare ikke beslutte hvilken farve jeg tager den i, men det skal måske ses og evt prøve på i en fysisk butik. Den sidste med blomsterne synes jeg er så flot, lidt 70´er inspireret i smukke farver.
Billige er de jo også, så man kan snildt købe et par stykker uden at man skal smide for mange penge 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply mon...

  >Really nice bikini 🙂

  19. april 2011 at 18:06
 • Reply Louise Cecilie

  >Virkelig flotte bikinis! 🙂 Tror faktisk de orange ville være ret pænt til dig

  20. april 2011 at 1:40
 • Reply GlimmerGlam

  >Mon: Yes they are 🙂

  Louise Cecilie: Tak ja, det er også en af dem jeg lurer mest på tror jeg 😉

  20. april 2011 at 13:43
 • Leave a Reply