Follow:
TRAVEL

Billeder fra Katedralen

>

Her kommer lige et par billeder fra min lille udflugt til katedralen i Burgos. Vidste ikke lige hvad jeg skulle forvente da det er mange år siden jeg har været ved en. Har sjovt nok været over 6 måneder i Spanien, men ikke været ude og se en katedral. Vi havde heldigvis godt vejr det meste af dagen, og det skulle udnyttes med en lille tur. Der var virkelig smukt, selvom de dog byggede en del rundt omkring. Jeg kom ikke ind og se den, hvilket jeg lidt fortryder.. Men det kostede penge, og det syns jeg var lidt frækt. At tage penge for at gå i en “kirke”. Men måske vi kommer derhen igen, og så vil jeg se først hvad de forlanger for det.

Nu er vejret igen vildt koldt og det regner hele dagen, men fra i morgen af skulle der heldigvis komme lidt sol. Jeg bliver så doven af det her, har ikke været ude og løbe og sover alt for længe hver dag. Så glæder mig til at komme ind i min gode rytme igen 😉
I dag skal jeg bare have læst en del, og udnytte at jeg ligger her på sofaen. Mange af jer har vel sidste fridag i dag, så regner med i også skal slappe af og udnytte det gode vejr i vidst har!? 🙂


My day at the cathedral in Burgos, finally we had a day of good weather so we went out and saw little of the city.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore blog

  >Smukke billeder 🙂

  25. april 2011 at 11:17
 • Reply Eriica

  >Fine bilder, det er fint med katedraler ! Les min blogg gjerne

  25. april 2011 at 13:31
 • Reply Lullumut

  >Det ser virkelig flot ud. Smukke billeder.

  25. april 2011 at 15:09
 • Reply Michelle

  >Hvor ser det fint ud 🙂
  Og det samme gør du 🙂

  25. april 2011 at 16:10
 • Reply GlimmerGlam

  >J'adore blog: Tak skal du ha 🙂

  Eriica: Mange tak, jeg kigger forbi 🙂

  Lullumut: Tusind tak, der var også smukt 🙂

  Michelle: Tak Tak 🙂

  25. april 2011 at 21:25
 • Leave a Reply