Follow:
TRAVEL

Billeder fra Luarca

>

Den anden dag var vi et smut i den lille hyggelige by Luarca, som er en lille fiskerby og nu turistby. Selvom turisterne desværre ikke rigtig er kommet.. Det skyldes garanteret vejret, så har de nok fundet et andet sted at holde sommerferie vil jeg tro.
Der var virkelig fint og hyggeligt, med de små gader, vandet, den gamle bro og havnen.
I dag er det også skønt vejr, efter ngle kedelige dage med regn. Så jeg skal nok ud at gå en lang tur, og måske til frisøren. Jeg har nemlig set en engelsk kvinde der har fået lavet lyse striber og det er blevet meget pænt. Og billigt.. Ellers har jeg været lidt nervøs for at få ordnet hår hernede, jeg har tit tænkt de har jo alle mørkt hår så de kender ikke lyst hår og hvordan det er. Og spaniernes lyse striber er nærmest gule, men nu må vi se. Jeg ku jo ogsåvente til jeg er hjemme 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Guapizimo

  >Den ser hyggelig ud den by og meget anderledes end det Spanien jeg kender omkring Alicante 🙂

  20. juli 2011 at 12:24
 • Reply jenaly enns

  >Wow…thats beautiful. Where is that from? and i love your outfit. those pants are fantastic!!

  http://jenalyenns.blogspot.com/

  20. juli 2011 at 18:59
 • Reply GlimmerGlam

  >Guapizimo: Ja det må man sige, det er ikke til at se det er samme land overhoved 🙂

  Jenaly Enns: That i North Spain, a city callad Luarca 🙂 Thank you..

  21. juli 2011 at 12:59
 • Reply Christina

  >De bukser er simpelthen så fede!! 🙂

  – Christina

  21. juli 2011 at 17:46
 • Leave a Reply