Follow:
TRAVEL

Billeder fra smukke Rom

  

Her vil jeg vise lidt fine billeder fra min tur til Rom, som nok er en af de smukkeste byer jeg har været i. Alt var så fyldt med historie, smukke farver og små snoede gader, tagterrasser fyldt med grønne planter, charmerende restauranter, flotte grønne områder og jeg kunne blive ved. Alt ligger i nærheden af hinanden, og har man et kort eller data så man kan bruge sin tlf, så er det meget nemt at finde rundt og få set det hele forholdsvis hurtigt.
Jeg tror vi havde set alle de store kendte ting allerede på 2 eller 3 dagen, netop fordi vi gik så meget. Omkring 20 km blev det til om dagen, og vi var der kanp en uge, så kan i jo gange op 😉

Jeg kommer ikke til at lave en fuld Rom guide efter min tur dernede med min mor. For jeg synes meget af det giver lidt sig selv når man er der. Men jeg vil sige at overvejer man at købe billetter hjemmefra til fx Vatikanet mv, for at komme udenom køen, så lad være. Vi overvejede det meget, men det vidste sig at være spild af penge. Disse billetter koster ofte 2-3 gange så meget som indgangen koster dernede, og køen er mindst lige så lang. Faktisk var vores kø ved Colosseum, som var dem (os) uden billet meget kortere, end den kø til alle dem der havde købt billet på forhånd. Så det er et tip jeg brugte lidt tid på inden afrejse, men ikke rigtigt kunne finde en forklaring på. Så bare lige et tip fra mig, hvis i står og er så heldige at skulle afsted!

Colosseum

I de fine gader midt i Rom

Vatikanet og Paterskirken, og se hvem der vinker oppe i vinduet! Pave Frans 😀

IMG_0551

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Karina

    Hvor ser det altså smukt ud 😉

    21. maj 2016 at 8:47
  • Leave a Reply