Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Billige Essie Negelak

IMG_4603

Lidt mere om neglelak 😉 Faldt lige over et indlæg af Sara fra You blush blog, og synes lige jeg ville dele hendes tip med jer.
På hjemmesiden Nice Hair kan man købe Essie neglelak til kun 79 kr. Men porto koster 49 kr, og gratis ved bestilling over 499 kr. Men hvis man køber 2 essie har man allerede sparet penge, eller nogle af alle de andre skønheds produkter de har!! Men billigt er det bestemt. Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve en, da jeg normalt mest heller til chanel. Det skal i hvert fald være en af deres pastel rosa farver..
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Stine K.A.

  >Hvis man får det sendt til en erhvervsadresse eller med GLS koster det kun 29 i porto (: Og de har vist 2 af neglelakkene på tilbud til 39,-, det har jeg i hvert fald lige købt en til (:

  29. november 2010 at 13:02
 • Reply GlimmerGlam

  >Lækkert, tak for tippet Stine 🙂 vil jeg lige lure på…

  29. november 2010 at 16:36
 • Reply Michelle

  >Ih tak for tippet 😀

  http://so-this-season.blogspot.com/

  29. november 2010 at 21:25
 • Reply just another wannabefromhell

  >hvis du er glad for chanel, vil du ELSKER essie. jeg spiller meget håndbold og når jeg ikke har så meget tid bruger jeg essie, og det HOLDER!! bare lige for at give et eksempel. har også selv chanel, så det er ikke bare forudtaget 🙂 og gode tilbud er altid fantastisk!

  1. december 2010 at 17:42
 • Reply GlimmerGlam

  >Det lyder bare godt, for jeg er ikke god til at holde min neglelak pæn!! Så hvis du spiller håndbold, så virker den til at holde godt… 😉 Tak for det, vil helt sikkert prøve en!!

  1. december 2010 at 19:48
 • Leave a Reply