Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Biolage Sugar Shine hårserie


For noget tid siden modtog jeg disse produkter fra Biolage fra serien Sugar Shine. Det er nok nogen af de mest velduftende produkter jeg længe har prøvet, dejlig sødt af candyfloss. At det dufter godt i badet og selvfølgelig at ens hår dufter skønt efter.

Der er en hel serie af produkter fra denne serie, men dem jeg har prøver er shampoo, en skrub til håret og en finish olie spray. Selve serien er lidt fint og mat skandinavisk hår, som trænger til lidt ekstra glans.

Jeg har aldrig hørt om at skulle skrubbe sit hår, men egentlig giver det god mening når man som jeg, kommer en del produkter i som fx varmebeskyttelse og olie. Jeg har derfor nogen gange ”problemer” med at få den følelse af at mit hår bliver helt rent, og vasker det ofte med en shampoo flere gange. Denne Sugar Shine Polishing Hair Scrub er beregnet til at rense i dybden, samt at ”polere” hårstråene så de fremstår mere skinnende og velplejet. Man tager simpelthen bare en smule og massere hovedbunden som man vil gøre med en shampoo. Den er lavet på sukker og så kan den snildt bruges til kroppen også 🙂


Suger Shine Shampooen er ret drøj i brug, måske fordi jeg netop har brugt denne skrub inden. Den vasker rent, udtørrer ikke og dufter virkelig godt. Ikke så meget fuzz der.

Denne Sugar Shine Illuminating Mist Spray er lidt af et vidunder-multi produkt, som kan kommes i håndklædetørt hår, som samler flyvsk hår, derudover er det en varmebeskyttende spray som kan beskytte op mod 240 grader, og en finnish spary som jeg har kommet i håret når det er stylet færdigt. Det giver lige den sidste shine og finnish og mit hår ser ekstra sundt og lækkert ud.


I kan finde hele serien fra Biolage hos Smarthair som har givet mig serien i gave, og vil varmt anbefale den videre!!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply