Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Blonde festkjoler til jul og nytår

Det er ved at være tid til julefrokoster, hvis i ikke allerede har været til nogle? Så tænkte at vise lidt forskellige festkjoler til julen eller/og nytår, det plejer i at være glade for. Jeg sidder i hvert fald hvert år og leder efter den rette kjole, og tror måske jeg vil gå efter en med blonde. Her delt op i to kollager, hvor i bare skal klikke på billede, og så kommer i videre til et link til hver enkelt kjole 🙂

blonde kjoler
blonde kjoler

Her en stor samling af fine blondekjoler, og så vil jeg snart komme med et indlæg mere med fine festkjoler. Rigtig god fredag, jeg vil skrive videre på min eksamens opgave… Zzzz.. Glæder mig til juleferie!!

Photobucket

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Helene

  Hej rigtig mange flotte kjoler du har fundet frem her, jeg har også selv været ude og spendere i en kjole.

  Har bestilt min http://www.rostans.com/shop/catalog/index.php

  Syntes de har et fint udvalg.

  Hvor bestiller i jeres kjoler henne?

  25. november 2013 at 14:52
 • Leave a Reply