Follow:
HOME AND DECORATING

Bolig ønsker

Interiør

Jeg elsker bolig indretning, og selvom jeg køber en del mere tøj end nye ting til hjemmet, så elsker jeg at kigge på alt det jeg ville ønske jeg kunne købe 😉 Jeg kigger lidt på bolig blogs, Instagram og ellers sider som stilleben, ROOM21, lauritz.com, Paustian m.m.

Indtil videre er det mest blevet til pynte ting til hjemmet jeg køber, da de større møbler jo koster en del. Men en dag når min kæreste og jeg flytter i noget større, så vil jeg gå all in på at indrette mig/os sådan som jeg ønsker det. Her er lidt af de ting jeg synes er rigtig flotte for tiden. Listen er dog lang og blandet mht stil, så kommer nok an på hvordan næste lejlighed ser ud. Om det er en gammel københavner lejlighed, eller mere moderne byggeri. Men elsker en god blanding af skandinavisk simpelt design, lyse farver og amerikansk stil med rustikke møbler.

Hvis i har tip til en fed side, blog eller andet jeg burde tage et kig på så læg endelig en kommentar 🙂

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Andrea

  Jeg har selv lige købt en Eames stol i stil med den du har på billedet. Synes den passer perfekt til alt, uanset om det er en gammel københavner lejlighed eller noget nyere 🙂 Det er en god investering!

  18. oktober 2013 at 13:31
  • Reply glimmerglam

   Ja præcis, de er bare så flotte. Jeg vil gerne have 6 stks rundt om et spisebord.. Så det bliver en dyr investering 😉

   18. oktober 2013 at 13:43

  Leave a Reply