Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Braun Satin-Hair 7 Krøllejern

Jeg vasker mit hår 2-3 gange om ugen, og føntørrer og glatter altid mit hår efter bad. For så at skabe lidt liv, og give det et mere volumen bruger jeg ofte en krøllestav. Jeg giver for det meste bare det nederste stykke af længderne omkring 6 sekunder rundt om en krøllestav. Det er nemlig nok til at det lige får lidt krøl, uden at det bliver alt for slangekrølle agtigt.

Til de mere festlige lejligheder og når jeg fx skal ud og spise, så starter jeg krøllen lidt længere oppe i håret og giver omkring 10 sekunder. Så bliver krøllerne mere fremtrædende og synlige, og giver det der mere hollywood hår som jeg kalder det 😉

Jeg modtog for et godt stykke tid siden dette krøllejern Satin-Hair 7 fra Braun, men har bare ikke fået taget billeder endnu til bloggen, og derfor har det taget mig lidt tid at få skrevet om det.
Det har samme tykkelse hele vejen, er med klips som man kan bruge eller lade være hvis man finder det nemmere bare at bruge den som en stav. Jeg bruger faktisk mest uden den kilps, men vikler bare håret rundt om den (se billede) og holder et øjeblik med fingrene så tæt på man kan, dog uden at brænde fingrene 😉

Det smarte ved denne er også at man kan regulere varmen, hvilket jeg er ret glad for. Jo varmere det er, jo hurtigere er krøllen lavet, men desto mere slider det også på håret. Og det er vigtigt for mig IKKE at slide ekstra på håret, da jeg kæmper for at få sundt hår igen. Derudover har det en knap “Satin Ions” (den grønne) man kan tænde, som skulle frigive ioner der binder fugt i håret, beskytter og giver en mere skinnende look.

Når man laver krøllerne synes jeg det er pænest hvis man i hele håret kører håret både den ene og den anden vej rundt om krøllejernet, på den måde bliver krøllerne mest livlige. Dog er det vigtigt ved ansigtet at man kører håret over (og ikke under) krøllerjernet og væk fra ansigtet. På den måde skaber man mest volumen og får det flotteste look i siderne, hvilket nok er det vigtigste sted.

Her kan i se mit hår når det er færdigt og jeg er klar til bryllup 🙂

Kan i have en skøn dag ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply