Follow:
FOOD AND RECIPES

Burger på Halifax

>

Jeg mødtes med min travle bror i søndags og spiste burger på Halifax burger restaurant. Det var virkelig lækkert med kartoffelbåde, hjemmelavet dressing, og desuden en del forskellige burgere og tilbehør at vælge imellem. Der skal jeg forbi igen næste gang jeg var hjemme det er helt sikkert. Den ligger på Frederiksborggade 35, få min fra Nørreport.
I dag er det sidste dag herhjemme i denne omgang, shit tiden går hurtigt. Vi skal (forsinket) fejre min mors fødselsdag, så det bliver hyggeligt med familien og min lille nevø. Imorgen kl 13 skal jeg så flyve tilbage til Bilbao.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply 2300 Happiiiness

  >Åh nu glæder jeg mig endnu mere til min Halifax tur i morgen. Det er altså gode burgere.

  26. maj 2011 at 13:01
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja det er så godt, nu står den på hjemelavede i dag så tror min burger sult er slukket for denne uge 😉

  26. maj 2011 at 15:16
 • Reply Natascha Maja

  >Åh, jeg ELSKER Halifax! Især deres græske burger. Yummy!

  26. maj 2011 at 15:27
 • Reply H A R R Y G O A Z

  >GREAT images !!!

  Have a super week.

  26. maj 2011 at 21:29
 • Reply GlimmerGlam

  >Natascha Maja: Det lyder godt, den må jeg prøve næste gang 🙂

  Harrygoaz: Thanks, and you too 🙂

  26. maj 2011 at 22:16
 • Reply Cecilie

  >Hvor ser den lækker ud!

  27. maj 2011 at 2:36
 • Reply Maja Sammi

  >Jeg elsker virkelig din blog, kan blive ved med at læse side efter side .. 🙂 Må blive fast læser.

  Dejligt at læse du kan lide Halifax, den er ejet af min kusine og hendes kæreste! 🙂

  Knus
  Maja
  //www.somethingsammi.blogspot.com

  26. november 2011 at 18:35
 • Reply GlimmerGlam

  >Tusind tak Maja det er virkelig dejligt at kigge ind og så få så sød en kommentar fra dig 🙂
  ELSKER Halifax, og gør min bror også som elsker at komme der!!

  26. november 2011 at 18:57
 • Leave a Reply