Follow:
HOME AND DECORATING

by nord copenhagen – SS16 Kollektionsfremvisning

Jeg var forbi by nord til morgenmad og fremvisning af deres nye SS16 kollektion. Det hele i den minimalistiske nordiske stil som by nord er kendt for. Der var et stort bord med den lækreste morgenmad, samt en lille gennemgang af tankerne bag kollektionen. Deres kendte glasvaser er blevet udvidet i farver og nogle mere prisvenlige af slagsen. Derudover flotte viskestykker, håndklæder, badeforhæng, sengetøj (som jeg MÅ eje, det er så blødt at jeg kun kan sove fantastisk i sådan et sæt), servietter og en masse fint til børneværelset hvis man har børn. De har bl.a. lavet en lille fin tipi som var så cute til et børneværelse.

  

Vi fik til sidst en pose med et lækkert uld plaid, som jeg allerede har siddet med om aftenen. Super blødt og varmt, og perfekt til at have i sofaen. Det er det blå i højre side af kollagen. Der var simpelthen så mange flotte ting, og har her samlet lidt forskelligt fra deres hjemmeside plus lidt fra SS16 kollektionen, som virkelig ville pynte i mit hjem. Jeg er især vild med lampen, sengetøjet og faktisk alle glasvaserne. Se er så smukke at have stående sammen, nogle med lys i og andre med grønt/blomster.

bynord

Tæppe: 699 krBilfrost klar vase: 499 krIDUN grå pude: 699 krMoon Lamp: 1599 kr
Polar Bear pude: 524 krHurricane blå glas: 899 kr – Marble servietter: 29 kr
Deer viskestykke: 99 krFulla pudebetræk: 149 kr – Fulla Duvet dynebetræk: 549 kr

Næste uge byder også på lidt fremvisninger af SS16 kollektioner hos andre brands, primært tøj og smykker, samt modeshows nu hvor det er Fashionweek i næste uge.
Kan i have en skøn weekend ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply