Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Colours hos Zara

>

Der er vidst nogle styker i blog verdenen der også har ventet på at se lookbook fra zara april 2011. Og jeg må sige noget er virkelig fedt, og andet en smule for meget synes jeg. Jeg er vild med colour blocking, men jeg bliver nok ikke en der har farver på fra top til tå. Medmindre jeg havde råd til Gucci, og kunne fuldføre et Gucci outfit i deres smukke smukke farver. Men inspirreret bliver jeg, i hvert fald til noget jeg kunne mikse. Her er mine ynglings sæt og sammensætninger, og jeg skal ind og kigge lidt på noget af det irl snart 🙂 desuden er jeg vild med den bronze farvede strik, som sikkert også bliver revet væk. Og den pink blazer til nogle jeans shorts og hvid.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Graphic design service

  >Very glamor look!! love the red lipstick!!

  10. april 2011 at 8:09
 • Reply Lullumut

  >Hvor pænt. Jeg er altså også blevet glad for farver. Har lige købt den pæneste blå jakke 🙂

  10. april 2011 at 20:49
 • Reply Merete

  >Elsker den øverste gule trøje, sikkert i noget silke/viscose noget. Super flot, og lækker forårs farve!

  – Merete
  http://asinstyle.blogspot.com/

  12. april 2011 at 21:28
 • Reply Nesta

  >Jeg er VILD med den lyserøde blazer ! Det kunne se så fin ud til en hvid top og hvide shorts.. all-white du ved 😉

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  29. april 2011 at 10:49
 • Leave a Reply