Follow:
EBAY THE OUTFIT

Dagens 22 december

>

Strik: The Wardrobe, Bukser: Cheap Monday, Støvler: Zara, Halskæde: Ebay, Armbånd: Friis & Company.
Jeg kan slet ikke sige hvor skønt det er at have ferie nu, og bare lave alt og ingenting som jeg ikke rigtig har kunne de sidste par uger. Jeg har købt de sidste julegaver og overvejer virkelig at bage småkager i dag som er lidt min jule tradition 🙂
Her på billederne har jeg en ny strik på fra Warehouse som var en af de ting der var med i pakken fra Boozt.com. Den er SÅ lækker og jeg er ret vild med at den går ned i en spids foran, er kortere og lige bagpå og desuden med en smule pailletter.
Jeg har også en halskæde jeg har købt på Ebay til ca 20 kr! Se mere her hvis det skulle have interesse 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Marianne P

  >Sikke en smuk trøje!

  22. december 2011 at 10:50
 • Reply Dyreglad-pige

  >Hvor er den bare fin(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  22. december 2011 at 11:52
 • Leave a Reply