Follow:
THE OUTFIT

Dagens fra byturen

>


Top: ny fra Zara, kæde: lindex, bukser: vero moda, sko: Defeeter.
Her er så hvad jeg havde på i fredags da vi tog på en bar/diskotek og endte op mega stive.. Jeg kan virkelig ikke huske hvornår jeg sidst har drukket så meget, og det måtte jeg så betale for igår. Jeg kunne først tænke og bevæge mig om aftenen engang, og endelig få lidt mad ned. Jeg troede mindst jeg skulle dø haha.. Toppen er ny, og første gang jeg havde den på. Jeg synes den er så fin, og er sikker på den vil rede mig ofte hvis jeg skal være lidt fin og ikke aner hvad jeg skal have på.

Men sjovt var det, vi fik i hvert fald grint en masse og danset lidt. De spillede kun god og ny musik, og vi fik ca hveranden shot gratis af en rigtig sød pige i baren. Det skulle hun måske ikke have givet os, men så igen vi havde nok drukket så meget alligevel og så sparede vi da de penge.
Man kunne så “samle” point og få gratis “Sky Vodka” ting og sager, vi fattede intet så hende i baren talte sammen for os, og så fik vi i løbet af aftenen et smukt blåt ur, en chic hat og et par blå klip klappere som vi glemte i baren haha. Som i måske kan se, er de sidste billeder efter de mange drinks, hvor jeg lige ville vise lynlåsen på ryggen og mine fine gevinster 😀 Nøj der var mange slemme billeder imellem, så her er de mest anstændige haha..
Jeg er stadig i dag lidt mærkelig træt, så tror jeg tager det stille og roligt. Det er også søndag, så ingenting har åbent, det regner snart udenfor så det passer perfekt til inde-hygge 🙂
Rigtig god søndag 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Pernille

  >Det lyder som en virkelig festlig aften! 😉 hehe.

  Den top er rigtig fin til dig!

  24. juli 2011 at 17:06
 • Reply J'adore blog

  >Toppen er rigtig fed 🙂 Den må jeg altså ud og lure på 🙂 hehe.

  24. juli 2011 at 17:32
 • Reply Julie

  >Super lækkert outfit. Kan rigtig godt lide blusen, den er så fed og klæder dig virkelig godt 🙂

  24. juli 2011 at 18:22
 • Reply tatiana

  >dear you look fantastic…
  your hat is very funny and chi!
  kisses from Costa Rica! 🙂
  http://tianax6.blogspot.com/

  24. juli 2011 at 18:24
 • Reply jenaly enns

  >wow. you look hot. I love this. that top is amazing…I saw it in Zara the other day, but I can't spend money right now. you are rocking it.

  http://jenalyenns.blogspot.com/

  24. juli 2011 at 18:44
 • Reply Guapizimo

  >Du ser nu skøn ud og hvor er det en flot top, den har jeg da overset i Zar, håber jeg kan nå forbi og kigge efter den og du ved godt fraklip billeder skal på Facebook ikke? ha ha ha 😉

  24. juli 2011 at 23:27
 • Reply GlimmerGlam

  >Tak allesammen, hvor er i søde. Ja er også så glad for blusen, og den kostede ingenting 35€ mener jeg. Det synes jeg ikke er galt. Hehe fraklip er på face allerede, tjek det ud 😉

  Thanks girls, I just love my top. Maybe you can find it on sale? 🙂

  26. juli 2011 at 17:16
 • Leave a Reply