Follow:
THE OUTFIT

Dagens i blæsvejr

>

Mit dagens fra i fredags, hvor det var trykkende varmt men overskyet, meget blæsende og regn af og til. Nu er det dejligt varmt 2 dage i træk, og blev allerede solbrændt på min ene arm igår, skal virkelig have fat i en solcreme snart. I dag bliver det en skøn dag, det kan jeg mærke.
Nu er der en uge til jeg flyver hjem, glæder mig rigtig meget til at se alle og nyde Danmark lidt. Har nærmest en liste over ting jeg skal, frisør, shoppe, fejre min mor og veninde, drikke chai latte, spise pizza, en salat med rigtig feta.. osv. Det bliver FEDT!!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Guapizimo

  >Spøjst vejr i har dernede, men godt at det er varmt og solrigt nu 🙂

  9. maj 2011 at 14:28
 • Reply Kamilla

  >Elsker dine shorts (:

  thewallsaroundus.blogspot.com

  9. maj 2011 at 19:23
 • Reply Alice

  >Shortsene er fantastiske! Hvor er de fra, hvis man må spørge? 😉

  Tja, blæsende hår giver altid sådan en dramatisk effekt, ikk?! 🙂

  9. maj 2011 at 21:35
 • Reply GlimmerGlam

  >Guapizimo: Ja det er virkelig underligt, men nyder det også så længe det varer 🙂

  Kamilla: Tak 🙂

  Alice: Ja det må man sige, måtte prøve at holde det tilbage så man kunne se mit ansigt 😉 de er fra Inwear, men købt sidste sommer..

  10. maj 2011 at 14:16
 • Reply Alice

  >Så, derfor nok lidt svære at opspore, tænker jeg, nå øv, måtte ellers godt bo i mit skab, hmm, men fine er de! 🙂

  14. maj 2011 at 15:39
 • Leave a Reply