Follow:
THE OUTFIT

Dagens i solskin

>

Det her skønne vejr bliver bare ved og ved 🙂 det kunne ikke være bedre jo!! For få dage siden var det lige inden, at i havde bedre vejr end jeg havde her i Spanien. Koldt, blæst og regn.. De sidste dage har det været oppe på 20 grader, og jeg har haft t-shirt på udenfor til kl 20 igår. Uden at fryse!! 😀
Jeg håber så inderligt det gode vejr holder ved, for de sidste måneder har varmen kun holdt få dage, og så tilbage til det kolde + regn igen. Og jeg ved i er mange (hvis ikke alle) der også ønsker foråret, og derefter sommeren meget snart er på vej, am I right?? Men kan se på mange “dagens” på bloggene at det har været skønt vejr de sidste dage..
Nåh nok om vejret, og shit hvor kan man ævle om det hele tiden ikk haha, men det gør jo meget på humør, hvad man fortager sig osv.. Synes jeg i hvert fald!
Så har jeg endelig besluttet mig hvilken farve jakke jeg vil købe, så mangler bare at køre til h&m og købe den! Jeg mangler meget en “overgangs jakke” for har kun en meget varm, eller små korte tynde. Så nu er den perfekt. Men da det vidst var fars dag igår her i Spanien, så havdealle butikker lukket, idag er det søndag, så ja, imorgen-mandag tror jeg 😀
Rigtig god søndag!!
Outfit: ballerinaer: zara, halskæde: lindex, resten h&m.
ps: sjovt ansigt på sidste, vidste ikke han knipsede en sidste gang 😀

Yesterdays outfit in lovely warm Spain.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Pernille

  >Sol og blå himmel! 🙂 How nice! Herhjemme er der også efterhånden begyndt at komme blå himmel, men vi mangler stadig at temperaturerne følger med..

  20. marts 2011 at 12:28
 • Reply LeSimple

  >I like your simple style 🙂
  xx

  lesimple.sk

  20. marts 2011 at 13:58
 • Reply Guapizimo

  >Dejligt at vejret er blevet bedre, jeg glæder mig til at det bliver lige så varmt i Danmark, til kun at være iført det du viser på billedet 🙂

  20. marts 2011 at 17:09
 • Reply GlimmerGlam

  >Pernille: De temperature må jo snart flytte sig lidt op af, de tykke trøjer og jakker er der jo ingen der gider mere 😉

  LeSimple: Thank you 🙂

  Guapizimo: Ja det er så dejligt, håber bare det holder denne gang. Og også at foråret snart kommer til jer i danmark 🙂

  20. marts 2011 at 20:36
 • Reply Sofie

  >Rigtig fint outfit 🙂
  Jeg håber også sådan at vejret bliver ved med at være godt – det kunne bare være så dejligt! 🙂

  xx

  20. marts 2011 at 21:46
 • Reply Sisse Lykke.

  >jeg siger det igen igen – hvor er du dog smuk, det er jo helt vildt! og så vil jeg også lige sige tak for at du er så sød til at kommentere på min blog, og at du er fast læser. Har en lille give away lige nu til mine faste læsere som du er meget velkommen til at deltage i – tror du vil synes rigtig godt om den gave det handler om. 🙂

  20. marts 2011 at 23:32
 • Reply GlimmerGlam

  >Sofie: Tak 🙂 og ja det håber jeg virkelig også!!

  Sisse Lykke: Hvor er du dog sød, tak for de fine ord 🙂 og selv tak, jeg prøver i hvert fald at kommentere så meget som muligt 😉 Jeg kigger da lige forbi, det lyder jo spændende 😀

  God mandag.

  21. marts 2011 at 9:35
 • Leave a Reply