Follow:
THE OUTFIT

Dagens i supermarked

>

Dagens fra igår da vi kørte ud for at handle. Jeg ville egentlig have haft taget det i dagslys, men vidste før det ikke at vi skulle parkere nede i en parkerings kælder. Nåh så det blev fra inde i supermarkedet og desværre lidt uklare billeder! Men sådan går det jo nogen gange, det vel stadig bedre at poste dem i et indlæg end at slette dem?
Da vi så skulle køre væk fra dette supermarked var det blevet mørkt, og vi kom ti at køre forkert ned i en lukket vej/gyde. Og i det vi vendte bilen, kom der 5 trans-ludere stormende efter bilen, som nok troede de havde bid! Føj det var altså lidt klamt, sådan med løbende sminke, snavsede og ja vi kunne bare ikke vende bilen hurtigt nok og komme væk.. Ad altså..
Som man kan se på billedet har jeg ladet mit hår være, hvor jeg ellers altid glatter det. Men jeg prøver at skåne det så meget som muligt, da det falder ret meget ud for tiden 🙁 så har bare ladet det lufttørre, lavet 3 steder en krølle der lige manglede og ellers proppet hår clay/ler og hårolie i for at få lidt shine i mit ellers tørre hår.
Nu skal jeg til at gøre mig klar og ud at spise frokost 🙂

Top: pieces, skjorte: cubus, leggins: gina tricot, støvler: zara, taske: louis vuitton
bloglovin

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Chabis

  >Jeg synes nu dit hår er mega flot. Ville gerne selv have det 🙂 Jeg havde samme problem med mit hår faldte af for et års tid siden, men min søster, der er frisør siger, at det er helt normalt. En gang hvert 7 år eller sådan noget bliver ens hår åbenbart "udskiftet" 🙂

  2. februar 2011 at 14:15
 • Reply Lullumut

  >Hvor er det smukt de hår, med krøllerne. Det kan du sagtens gøre noget oftere 🙂 Og ja, meget sundere 🙂

  8. februar 2011 at 23:32
 • Leave a Reply