Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Dagens og appelsintræer

>

Øh ja mit dagens blev ikke så godt, røde øjne, kedeligt hår, mørkt… Men jeg har bare ikke haft så meget tid om dagen til at få en til at tage et brugbart billede, og måtte helt droppe dagens fra torsdag da billederne blev helt slørede? Hvorfor? Nåh men den gode nyhed er at jeg har min oplader til min kamera igen, så nu har jeg brugbart kamera igen 🙂
Men de her billeder er fra en tur i byen igår, hvor vi bare kiggede lidt og min kæreste kom til frisøren. Det er faktisk blevet rimelig koldt igen hernede, 10-12 grader om dagen og 5 om natten!! Så frøs lidt i mit tøj faktisk.. Men synes de her appelsintræer var så fine, og de var plantet op af hele vejen. Ellers er kysten også smuk om aftenen med alle de lys, som jeg dog ikke helt har fanget med mit kamera. Men synes man får et nogenlunde indtryk!
Dagens er med: Top fra asos, bukser: h&m, strik: gina tricot, sko: jimmy choo for h&m, taske: louis vuitton.

Yesterdays outfit under a orangetree, sorry for the bad picture but I hope it still okay 🙂 We went for a walk in the city, and by the beach. It is so pretty at night with all the lights.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Guapizimo

  >Lyder ikke rart med kulden! Men jeg klapper i mine små hænder over billederne, elsker dem fordi de vækker minder!

  22. januar 2011 at 12:46
 • Reply Lullumut

  >Hvor ser det hyggeligt ud med appelsintræerne og kysten 🙂 Rigtig fin bluse 🙂

  22. januar 2011 at 16:26
 • Reply Mechi

  >nice pictures!! nice place to walk in!

  22. januar 2011 at 22:54
 • Reply GlimmerGlam

  >Guapizimo: Takker 🙂 og nej kulden er ikke så velkommen her nu.. Er glad for du kan lide mine billeder, det gør det hele meget sjovere!!

  Lullumut: Tak og der er virkelig også hyggeligt!! 🙂

  Mechi: Thank you, its also very nice here!

  23. januar 2011 at 11:48
 • Leave a Reply