Follow:
THE OUTFIT

Dagens og bio

>

Jeg har i biffen og filmen “En Familie” i tirsdags, og må sige jeg virkelig blev rørt af den. Den handler om “Ditte” (ja flot navn ikk haha) som får tilbudt drømmejobbet i New York, og finder samtidig ud af hun er gravid med sin kæreste. Da det er et krævende job, er det enten job eller barn. Derudover bliver hendes far alvorligt syg og alt falder så sammen.. Se evt traileren. Den er hård, godt spillet, og selvom jeg ikke kan kende noget til de ting så rørte den mig virkelig. Kan anbefales hvis du kan lide en lidt dyb, tankevækkende dansk film. Og skuespilleren Lene (som spiller Ditte) er hende fra Nynne, hvor jeg synes hun spiller en vildt irriterende rolle. Og efter det har jeg ikke rigtig kunne lide hende som skuespiller. Men i den her film spiller hun fantastisk.
Så er det mit dagens, og af mit slik fra biffen. Har stadig lidt tilbage, nam 😀 Og hvad sker der lige for mit hår? Det ser nærmest gult ud 😮 hmm må være lyset..


Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Marella

  >Amazing look dear! You look great! <3

  1. marts 2011 at 14:03
 • Reply Ann Cathrine

  >Rigtig, rigtig god film, er helt enig.

  Jeg har set, at du har skrevet på en anden blog, at du har en leo-cardigan fra Zara, er det evt en du vil sælge? Jeg købte den sidste vinter, men byttede den desværre igen…

  1. marts 2011 at 17:03
 • Reply Emilie Delance

  >Hvor er du fin! Jeg vil også rigtig gerne se filmen 🙂

  1. marts 2011 at 17:49
 • Reply GlimmerGlam

  >Marella: Thanks 😉

  Ann Cathrine: Ja den var. Jo det har jeg, men vil desværre ikke sælge den.. Selvom jeg ikke bruger den så tit, er det en favorit 🙂

  Emilie Delance: Tak og den kan virkelig anbefales 🙂

  7. marts 2011 at 22:50
 • Reply achove

  >Det var ærgeligt, men det forstår jeg godt 🙂

  8. marts 2011 at 19:43
 • Leave a Reply