Follow:
THE OUTFIT

Dagens outfit på en grå søndag

IMG_2454 IMG_2458

Nederdel og bluse: h&m, tørklæde og strik: zara, sko: converse.
Ja jeg kan da godt se at et outfit billede bliver lidt bedre når solen skinner og sådan, men what the hell.. Det kan vi jo ikke gøre så meget ved 😉 vi er her før billedet er taget kørt ind for at aflevere min nevø. Og da vi var på vej ind i bilen ved min mor, pissede det bare ned og vi blev lidt våde imens vi skulle spænde ham fast og få en reol til at være derinde i den mini fiat.. Men det gik! Derfor er mit hår lidt klasket, og smilet måske ikke rigtig fremme 😀
Idag skal jeg hjem til en veninde og hygge, så det glæder jeg mig til! Og så håber jeg det holder lidt tørt i morgen hvor vi vil tage på strøget og shoppe lidt 🙂
God mandag!
Outfit on a rainy sunday

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Malsen

  >Skønt outfit, Ditte 🙂 Jep…regnen er vist bare noget vi skal lære at forholde os til her i DK….den går i hvert fald ikke væk. Tilsyneladende.

  19. september 2011 at 11:05
 • Reply Michelle

  >Du ser skøøøøøn ud 😀

  19. september 2011 at 18:48
 • Reply Guapizimo

  >Du ser nu fin ud til trods for manglende solskin og strand i baggrunden 😉

  20. september 2011 at 15:13
 • Reply GlimmerGlam

  >Malsen: Mange tak, og ja lige præcis.. Synes nu det er meget hyggeligt for tiden 🙂

  Michelle: Tusind taaaaak 😀

  Guapizimo: Mange tak, og ja man kan godt uden palmer osv hehe 🙂

  20. september 2011 at 22:09
 • Leave a Reply