Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Dagens på stranden

Ser i nyhederne billeder af sne-kaos, og håber bare på der ikke er sådan et kaos når jeg skal flyve hjem!!!?? Selvom det nu ser flot ud, og virkelig passer til min opfattelse af jul og hygge. For det er lidt svært at gå tur på stranden i 15 grader sen eftermiddag, og komme i jule stemning.. Men trods det, er her flot!! Selvom denne by Santa Pola (19 km fra Alicante) er en ferieby og er ret død lige pt.

På mit dagens har jeg mine semi-ny-indkøbte zara bukser + top + ballerinaer på. Er blevet ret glad for alle 3 ting. Bukserne fordi de er så behagelige og fede i den mørke army grønne farve, skoene er bare lækre at have på, og toppen med de påsyede “roser” i samme stof of farve. Elsker bare zara 😀 cardigan, usat hår og min loui taske.

 

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore

  >Det ser virkelig flot ud dernede 🙂
  Jeg vil også på ferie hehe…

  2. december 2010 at 12:45
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja her er flot, men ikke så varmt som det burde være.. Underligt at det er et rigtigt ferie sted med palmer og det hele, men jeg frøs lidt der ved vandet hehe 🙂 som man måske kan se..

  2. december 2010 at 17:48
 • Reply Anonymous

  >De er fede de bukser du har købt, men jeg har ikke set dem her i danmark i zara..

  Hilsen Louise

  2. december 2010 at 18:02
 • Reply Guapizimo

  >Åh smukke Spanien, jeg skal derned på søndag glæder mig simpelthen så meget!!

  Det er nogle gange lidt surrealistisk så stille der kan være dernede om vinteren, når man tænker på hvor mange mennesker der er om sommeren!

  3. december 2010 at 2:13
 • Reply GlimmerGlam

  >Hvor lækkert, så må du have en dejlig tur herned 😉

  Ja man kan nemlig se strand barer, hoteller og lejligheder. Men alle skoder er trukket ned over vinduerne, og det er lidt som en spøgelses by. Og lidt koldt her nu, men stadig flot.

  3. december 2010 at 12:04
 • Leave a Reply