Follow:
THE OUTFIT

Dagens – varmt klædt på!

>

Her er så mit dagens fra igår hvor jeg var ude og drikke kaffe med en veninde, taget blodprøve (spændende!!) og videre ud til næste veninde om aftenen.. Det er rigtig hyggeligt at se dem alle igen, og rigtig få snakket med tøserne 🙂
Som jeg skrev igår så trænger jeg virkelig til frisørtid, og yes, jeg skal ned og gøres anstændig at se på kl 12.00. Det bliver bare godt at skulle farves og klippes en lille smule. Bagefter tager jeg til min far på falster, hvor vi skal fejre min fødselsdag og hans for 2 uger siden!! Jep jeg fylder år i morgen, og skal have god mad og kysse på min lille nevø!! 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Chabis

  >Tillykke med fødselsdagen 🙂 Fik selv mit hår ordnet igår og tro mig din udgroning er ingenting i forhold til den jeg havde… Det er nu altid skønt at være ved frisøren 🙂

  24. februar 2011 at 14:20
 • Reply GlimmerGlam

  >Tusind tak, det er i morgen 🙂
  Puha så havde du en slem én 😉 ja den er nu farvet, og jeg kan slappe af igen!!

  24. februar 2011 at 15:46
 • Reply J'adore

  >Super fedt outfit 🙂

  24. februar 2011 at 18:28
 • Leave a Reply