Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

De blødeste Bambus Strømper

For nylig modtog jeg en fin æske med strømper til både min kæreste og jeg i gave. Lidt hyggeligt, at vi begge fik hver vores æske så han kunne være med til at teste lidt ud. Disse strømper er nemlig ikke bare almindelige strømper, men er lavet af 100% bambus.

Jeg har før haft bambus strømper, og de er simpelthen de bedste strømper jeg har haft. I kender nok det med at købe en masse sorte strømper, for at så at vaske dem et par gange, og de derefter er blevet grå og nussede. Det sker ikke med dem her, de holder den sorte farve vask efter vask.
Men derudover har disse strømper flere gode evner, som at være de blødeste strømper ever, er naturligt antibakterielt, sømfrie og er i meget åndbart materiale! Bambus har den evne at det er et ret bæredygtigt materiale, da der ikke anvendes kunstgødning og pesticider ved fremstilling. Bambus vokser rigtig hurtigt og sår sine egne frø, hvor der er den hårde skal som bruges til fx møbler, og den bløde masse indeni bruges til textiler.

Jeg bruger faktisk ikke andre strømper end disse, og kan på det varmeste anbefale dem. Selv min kæreste synes de var utrolig dejlige at have på, og det siger alligevel lidt. I en æske får man 7 par strømper, hvor hvert par er med et lille nr under så man nemt kan parre dem sammen. De 7 par her koster knap 300 kr her hos Faktiskpraktisk.dk. Bare et lille behageligt og blødt tip fra mig.
God dag 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Charlotte

    Jeg køber minelækre bambusstrømper her

    3. februar 2017 at 11:08
  • Leave a Reply