Follow:
INSPIRATION

De mest søgte kvinder på google

 photo rihanna2.jpg photo rihh.jpg

En kvinde jeg synes ser virkelig fantastisk ud må helt klart være Rihanna. Hun har en super fed stil og formår at skabe trends gennem sit image. Hun har skabt et image som mange kopiere, især hendes forskellige tatoveringer som “shh” på pegefingeren eller pistolen. Jeg er vild med hendes lidt rockede udtryk, og synes hun inspirere meget. Jeg ville ønske jeg kunne se hende optræde på Roskilde festivalen, men er “desværre” på Mallorca der.. Selvom det er jo heller ikke dårligt 😉 Hun ligger også på en 2 plads på mest søgte kvinder på google, som nu ikke kommer som en stor overraskelse for mig.

 photo lana.jpg

Til gengæld havde jeg ikke regnet med hun ville blive slået af Lana Del Ray, som har taget første pladsen for mest googlede kvinder i 2012. Det hænger nok sammen med at jeg ikke er den største Lana fan, så jeg forstår ikke helt hvad the fuss is all about 😉 Men noget gør hun helt sikkert rigtigt, og hun har da fået mange fans, omtale, og forskellige store samarbejder i hus på en forholdsvis kort periode.

Den mest overraskende er helt klart 3 pladsen, som går til Cher!? Ifølge Casinotop10.dk kan dette hænge sammen med at mange også har søgt på sangerinden Cher Lloyd. Og/eller Cher´s utrolige forvandlinger med plastik kirugi, hvor hun som 65 ligner en på 35. Men trods hendes 65 år, synes jeg stadig hun er for sej.

Hvis i synes det kunne være sjovt at se hvem der ellers er på listen over de 50 mest googlede kvinder i 2012, så se mere her.

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Debbie

  Jeg undrer mig over, at smukke Beyoncé kun er på en 12. plads – men det skyldes nok mit store girl-crush på hende, som jeg har fået efter hendes koncert! Den kvinde er altså bare helt unik! 🙂

  4. juni 2013 at 22:53
  • Reply glimmerglam

   Ja det gjorde jeg faktisk også, hun er også for sej! Desværre så jeg hende ikke i forum 🙁

   5. juni 2013 at 10:13

  Leave a Reply