Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Den der Essie lak

CIMG2455

Jeg fik jo denne Essie – Island Hopping i fødselsdags gave, hvor jeg også havde den på (nederste billede som jeg har vist i dette indlæg) fik et par spørgsmpl hvilken det var rundt omkring i forskellige indlæg, og har vidst heller ikke fået vist den rigtigt? Det er i hvert fald en af mine ynglings farver lige pt, så synes den fortjente at blive rigtig vist frem 🙂
Øverst på billede fra i dag, og nederst fra min fødselsdag. Jeg skal helt klart have et par Essie lakke mere, og gerne æsken med 4 mini som hedder “Snow Princess”.
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore

  >Den er vildt flot farven 🙂

  30. marts 2011 at 14:55
 • Reply Guapizimo

  >Super flot farve! En af dem jeg synes kan bruges året rundt.

  30. marts 2011 at 15:00
 • Reply Malsen

  >Den klæder virkelig din hud smukt! 🙂

  30. marts 2011 at 16:42
 • Reply Pernille

  >Årets mest mærkelige kompliment: Du har pæne hænder! 😉 Jeg synes altid mine ligner nogle værre tynde pølser..hehe.

  Neglelakken bør jeg vist investere i – synes den er så fin!

  30. marts 2011 at 20:06
 • Reply GlimmerGlam

  >J'adore: Ja ikk, er rigtig glad for den 🙂

  Guapizimo: Lige præcis, og derfor ved jeg den bliver ved med at være en favorit!!

  Malsen: Tak skal du ha 🙂

  Pernille: Tusind tak, det var et sødt kompliment. Ikke et man får hver dag 😉 den kan i hvert fald varmt anbefales!!

  30. marts 2011 at 20:15
 • Reply WHATLIESAHEAD

  >Den er rigtig flot – og flot ring også 😉

  /Emma

  http://www.w-l-a.blogspot.com

  30. marts 2011 at 20:50
 • Reply Sisse Lykke.

  >den er rigtig fin! synes du essie holder godt? jeg er nemlig blevet rigtig skuffet over dem, synes de begynder at skalle af i kanterne efter 1 – 2 døgn, lidt mærkeligt nu når alle er så vilde med dem 😛

  30. marts 2011 at 21:00
 • Reply GlimmerGlam

  >WHATLIESAHEAD: Tak 🙂

  Sisse Lykke: Jeg synes min holder okay, men lige meget hvilken lak jeg bruger skaller den hurtigt i kanten. Nok fordi jeg bare er lidt for "klodset" om man vil med mine hænder. Jeg bruger mine negle meget, da de altid er lidt lange. Men jeg har kun denne ene farve at sammenligne med, og den er okay 🙂

  31. marts 2011 at 9:59
 • Reply TinaThorborg

  >fantastisk neglelak !

  3. april 2011 at 19:13
 • Leave a Reply