Follow:
HOME AND DECORATING

Desenio Plakater og Fotokunst

    

Til mit semi-nye hjem har jeg fået lidt nye plakater til væggene. Jeg har haft lidt svært ved at finde ud af hvad jeg gerne ville have op og hænge, det har jeg faktisk altid haft svært ved, men fandt nu frem til disse fine plakater og rammer fra Desenio.
Jeg har valgt at blande fotokunst med grafisk, og synes det er blevet ret fint. Det nemme med rammer og plakater er, at man nemt kan ændre hele looket ved, at skrifte en enkelt ud engang imellem. Netop derfor har jeg også valgt at få en hylde til rammerne sat op, det giver en større frihed i at kunne udskifte og ændre hvilke rammer og billeder jeg har stående fremme. Hylden har jeg købt i Ikea og sat op på endevæggen i min stur, bag mit nye spisebord.

Jeg valgte sorte rammer til mine plakater, men en hvid hylde at stille dem på, for at den blender bedre ind. Desenio har virkelig mange smukke plakater at vælge imellem, så det var ret svært at beslutte mig for, hvilke jeg gerne vil have, og også hvordan de kunne passe sammen.
Valget faldt på den smukke Tove Frank “Feathers” fotokunst plakat, som også var den dyreste. Den kom er super lækker kvalitet og med kunsterens stempel på bagsiden. Matchende i farven valgte jeg en kunstplakat med klassikeren Y-stolen (Wishbone) i sarte sandfarver, som jeg synes er ret simpel og fin, især sammen med den anden plakat.

Derudover valgte jeg denne lyserøde sky, som var mest for, at få lidt farve ind i mit hjem. Jeg synes en sart lyserød er utrolig fin, og faldt lidt for det simple look. Jeg er nok lidt farveforskrækket især i boligindretning, så denne rolige farve var derfor mindre “farlig” at få ind i min stue.
Plakaten Pink Clouds kan i finde her i forskellige størrelser.
Hvad synes i om mine fine nye plakater?

Jeg har mest kigget i kategorien modeplakater her, som jeg før har købt denne Coco plakat fra som pt er i mit soveværelse, samt grafiske plakater. Derudover har jeg et par små fine plakater i mit køkken, og der har de virkelig mange sjove. Både opskrifter, guides og samlinger af fx forskellige vin sorter, kaffe, the og krydderurter.

Jeg har fået lov at udlodde en lækker rabatkode til jer, som kan bruges fra i dag, t.o.m d 15 og 17 november.
Her kan i få 25% på alle plakater med koden ditte25.

God shoppelyst, og kan i have en skøn tirsdag!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply kathrine

  Det er bare de lækreste og flotteste plakater de sender afsted, overvejer selv og købe nogen hjem og skifte ud herhjemme, wow siger jeg bare. De er så flotte!

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  15. november 2016 at 21:02
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ja de har så mange fine at vælge imellem 🙂

   16. november 2016 at 19:26

  Leave a Reply