Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Dagcreme & Natcreme fra Dr. Scheller

Det sidste stykke tid jeg har testet dette sæt af dagcreme og natcreme fra Dr. Scheller Vild Rose Serien. Serien er anti-age og virker mod pigment forandringer, samtidig med den er fri for parabener, silikone og syntetiske farvestoffer. De indeholder så rene ingredienser som muligt.

Dagcremen fugter rigtig godt, dufter mildt og indeholder en smule shimmer (lysreflekterende pigmenter som de beskriver det) som giver en rigtig fin frisk glans og glød til huden, samt mindsker synlige rynker og får huden til at se mere glat og ensartet ud. Den fugter rigtig godt og hele dagen, og indeholder økologisk sesamolie og macadamia-nøddeolie som gør huden silkeblød.

Natcremen minder meget om dagcremen og jeg er nok også usikker på hvor anderledes den er fra dagcremen. Dog indeholder den ikke shimmer, som man selvfølgelig ikke behøver om natten, og derfor er det fint at have to cremer, og derfor spare på shimmer-dagcremen 😉
Den indeholder også økologisk sesamolie og macadamia-nøddeolie som gør huden silkeblød.

Jeg er super glad for både dagcreme og natcreme og kan mærke min hud er rigtig glad for dem. Den har hverken slået ud eller opført sig mærkeligt efter jeg har brugt produkterne, og min hud er gennemfugtet.
Find dagcremen her og natcremen her 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply