Follow:

OM/ABOUT

IMG_1791

Mit navn er Ditte, jeg er født og opvokset i Nordsjælland og nu bosat i København. Jeg er uddannet Designteknolog – Sales & Marketing fra KEA, og arbejder som Brand Ambassadør for et Plantronics Danmark.

Bloggen handler primært om mode, som oftest vil være billeder jeg selv tager af outfits, nye køb, test af produkter, nye kollektioner jeg er vilde med m.m. Men der er også masser af billeder fra min hverdag, restaurant besøg, musik, tv serier, opskrifter, tips, osv.

Jeg laver sponsorerede indlæg og modtager gaver/produkter som jeg tester. Men det er kun de produkter og emner jeg selv kan stå inde for, som ender her på bloggen. Disse indlæg vil være markeret som sponsoreret eller det vil være nævnt det er en gave.

Mange tak fordi i læser med, uden jer var bloggen ikke det samme ♥

Hvis du har nogen spørgsmål, kommentarer eller andet kan jeg kontaktes på min mail: dittemjakobsen@hotmail.com