Follow:
THE OUTFIT TRAVEL

Elefanten og jeg

Vejret her i Spanien har ændret sig til ret så sommerlig de sidste dage. Her er 23 grader om dagen, faktisk rimelig varmt. I dag var vi i Safari Park, og da jeg elsker dyr var det helt perfekt. Som man kan se på billedet kom jeg op og sidde på elefanten som var 39 år. Sjov og hyggelig dag, og især fordi dyrene havde det godt derinde og havde store pæne områder at gå rundt på. (ellers kommer dyreforkæmperen op i mig hehe ;))

Et lidt skidt dagens, havde det virkelig varmt der.. Men har top fra butik i Tykiet, jeans-leggins: pieses, taske: Louis Vuitton, sko: zara.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Amalie

  >Mmh, gid det var mig der var i dejlige varme spanien, istedet for dumme, iskolde DK!! 😀

  Amalie/
  missamalie.blogspot.com

  8. december 2010 at 22:53
 • Reply Anonymous

  >Flotte billeder, virkelig sød giraf 🙂
  Og fint sæt, gid det var mig også nede i varmen. Jeg fryser!!!

  Hilsen Lisa

  8. december 2010 at 22:55
 • Reply Guapizimo

  >Gode billede og især sjovt det med nærbilledet af giraffen!

  Var det safariparken i Elche i var i?

  10. december 2010 at 0:41
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja lige præcis, har du også været der?? Den i Benadorm skulle være endnu flottere.. Ikke lige det man er vandt til i zoologisk have i dk 🙂

  10. december 2010 at 0:50
 • Reply Guapizimo

  >Nej det er nemlig den eneste jeg ikke har været i, tilgengæld har jeg været i både den der ligger i Benidorm og den længere nordpå i Ondarra (eller deromkring). Sidstnævnte var en skuffelse, men den i Benidorm kan jeg godt lide. Rigtigt hyggeligt og flot sted 🙂

  10. december 2010 at 17:19
 • Leave a Reply