Follow:
THE OUTFIT

En af de sidste sommerdage..?

IMG_8034Jakke og t-shirt: Part Two, Bukser: Designers Remix, Sandaler: Les Tropéziennes, Taske: Zara.

Lige et par billeder af min semi nye jakke og tee på, som begge er fra Part Two. De laver faktisk nogle overraskende lækre ting for tiden, og den her jakke har jeg brugt virkelig meget det sidste stykke tid. Den er dog en lidt mørkkere grøn end billedet viser, men sådan er det jo ofte. Den grå tee er også super lækker kvalitet, en smule tyk i stoffet og ja lige det jeg ledte efter.

IMG_8035IMG_8045

Jeg synes det er så irriterende med det skiftende vejr! Koldt så varmt, så blæsende, så varmt igen.. Det er nok også derfor der er så mange der bliver syge, for man klæder sig hele tiden forkert. Jeg har flere gange haft for meget tøj på, og sneakers og så haft det alt for varmt. Og omvendt med sommertøj, og så bliver det pludselig koldt! De sidste par dage er nok ved at være de sidste med nogenlunde varmt vejr og dansk sommer. Så har udnyttet at tage mine sandaler på de sidste par gange, inden de sidste sommer sko bliver pakket væk.

I aften skal jeg ind og se intim koncert med Tina Dickov, så glæder mig og tror det bliver super godt. Jeg er heldig at komme med kæresten derind, som har billetterne igennem sit arbejde. Rigtig god torsdag 🙂

//Sponsoreret//

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply lingerie garment

    After looking at a few of the blog posts on your blog, I seriously appreciate your
    way of writing a blog. I saved as a favorite it to my bookmark site list and will be checking back in the near future.
    Please check out my web site as well and tell me your opinion.

    28. januar 2015 at 0:10
  • Leave a Reply