Follow:
SNAPSHOTS THIS WEEK

En perfekt fredag aften

Jeg er lidt bagud i at vise jer ting på bloggen, men forrige fredag var så skøn, at den fortjener at blive vist i lidt billede snaps fra dagen/aftenen.
Fredag var nemlig date night, hvor jeg var blevet overrasket af min kæreste med en tur i Operaen for at se Svanesøen. Jeg har faktisk aldrig været i Operaen, så jeg glædede mig meget til både, at se og være i den flotte bygning og hele forestillingen selvfølgelig.

Aftenen startede med middag på Kontiki, en bådrestaurant lige overfor Operaen. Det var så passende for den sidste “sommer”aften, hvor vi kunne sidde ude på dækket og spise middagen. Vi fik super lækker mad (dog meget små portioner til prisen) som var kalveskank, grøntsager og små kartofler. Vi valgte derfor også en lille dessert (chokoladekage og jordbærgrød) da ingen af os var rigtigt mætte, men dem fik jeg ikke lige taget billeder af. Men alt i alt utrolig hyggelig restaurant og lækker og perfekt tilberedt mad.

Vi gik derefter over i Operaen, og helt op på tagterrassen for at nyde den smukke udsigt over København. Balletten startede kl 20 og vi havde vildt gode pladser i midten foran scenen. Jeg vidste det ville blive flot, og havde glædet mig meget til at se Svansøen. Men anede ikke at det ville være SÅ smukt og rørene. Fældede næsten en tåre under forestillingen! Alt var så flot og især hende der spillede Odette/Odile (den hvide og sorte svane) var så utrolig dygtig!
Efter Operaen sluttede vi aftenen af med cocktails på Holmens kanal Cocktailbar. Perfekt aften!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply