Follow:
THE OUTFIT

Enjoying the last days…

>

Top: h&m, Bukser: Pull & Bear, Sko og Ringe: Spanien, Solbriller: Topshop, Halskæde: Lindex, Ur: Asos.
.. På stranden vel og mærket, for om en lille uge kører vi væk herfra og så kommer jeg nok ikke til at bade og sole mere for i år! (Ikke fordi der har været specielt mange af de dage, men nu skal jeg heller ikke brokke mig over vejret, det er nok stadig bedre end derhjemme ;)) De her billeder er taget i går hvor vi bare gik en lille tur, og i forgårs var jeg nede og ligge og bade. Lige da vi kom og havde sat os afslappende på tæppet blev jeg så stukket af en aggressiv lorte hveps, shit de går amok og er sure for tiden! Og i panik slog jeg til den, hvor så halvdelen af kroppen knækkede af og broden stadig sad i huden, ad! Fed start på (strand)dagen..! (Ja jeg er pivset, I know hehe)
Lige nu vil jeg lave lidt mere kaffe, kigge igen efter fly for intet passer som jeg vil have det. Dumme fly, de er hurtigt skide dyre og jeg vil gerne snart hjem.. Så må lede videre og se hvordan jeg får det til at passe sammen.. God dag 🙂
Yesterday taking a walk on the beach, enjoying tha last days by the water before we head against Madrid.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Julie

  >Vejret er HELT SIKKERT bedre end herhjemme
  – Her stormer, regner og er koldt = efterår :/

  Ser lækkert ud dernede, og er vild med dine bukser!

  30. august 2011 at 11:47
 • Reply Guapizimo

  >Åhh jeg kommer til at savne Spanien hver gang jeg ser dine billeder, men det er nu dejligt at du poster dem, for savn kan også være sundt 🙂

  Håber du finde ud af noget med fly, ærgerligt du ikke er tættere på de store byer som fx. Barcelona el. Alicante, der skulle det da ikke være så dyrt at flyve hjem fra?

  30. august 2011 at 11:58
 • Reply GlimmerGlam

  >Julie: Ja jeg ved det, holder lidt øje med vejret derhjemme.. Men vil sige at det er ikke den store forskel 🙁 og nu hvor jeg er i "varme" Spanien, synes jeg vejret er helt i bunden! Men what to do? 🙂

  Guapizimo: Ja det er det bestemt, hvis savnet ikke bliver alt for stærkt!? Jeg savner i hvert fald Danmark..
  Ja det er lige det, vi er nemlig kun ved rigtig dumme lufthavne hvor billetterne er helt oppe på 5000-6000 kr. Sindsygt! Men regner med at vente en uge mere end planlagt og flyve fra Madrid 🙂

  30. august 2011 at 15:15
 • Reply Michelle

  >Åh jeg savner varmen!
  Du ser fantastisk ud 😀

  30. august 2011 at 16:10
 • Reply GlimmerGlam

  >Tusind tak Michelle 🙂

  30. august 2011 at 19:56
 • Reply J'adore blog

  >Hvor ser det lækkert ud 🙂 Desuden rigtig fine billeder af dig 🙂

  30. august 2011 at 20:03
 • Leave a Reply