Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Estee Lauder foundation

>

Jeg havde et gavekort til matas liggende, hvilket passede perfekt da jeg stod og var løbet helt tør for min foundation. Jeg har nu brugt den i lidt over et år, og det er virkelig den bedste foundation jeg har prøvet. Og jeg har været igennem mange og spildt mange penge! For et år siden fik jeg 10-15 mine prøver på foundations og gik så igang med at teste dem og se hvilken der passede til mig. Jeg var slet ikke i tvivl da jeg endelig fik den her i ansigtet. Den holder hele dagen, uden at fedte og har en helt naturlig farve der passer lige til mig.
Jeg har skrevet om den før, men det er ved at være lidt tid siden så tænkte et så godt produkt godt kan nævnes et par gange 🙂
Estee Lauder Day Wear Light – farve Intensity 2.0.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Guapizimo

  >Det lyder spændende, altid rart med tips om produkter man ikke har prøvet før 🙂

  31. januar 2012 at 15:34
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja lige præcis, jeg elsker i hvert fald selv når jeg finder nye produkter der bare virker fantastisk! 🙂

  31. januar 2012 at 20:15
 • Leave a Reply