Follow:
THE OUTFIT

Et dagens fra sidste uge

>

Jeans: Zara, Bluse: H&M, Taske og sandaler: marked i Spanien, Casio Ur: Urkompagniet.
Her et dagens fra sidste uge, efter shoppe turen da jeg har mine nye jeans og bluse på 🙂 Mener onsdag aften, men jeg er ikke sikker mere hehe..
Jeansene er desværre allerede en smule for store i taljen, men ikke noget et lille bælte ikke kan klare. De har også kun kostet 30€ så det er nok hvad man kan forvente. Blusen er jeg rigtig glad for da den er lidt tyk i stoffet, så den sidder pænt hele dagen. Plus den er afslappet men stadig lidt “pæn” med lynlåsen og formen, håber den kan fåes i en anden farve også!? 🙂
I dag er det helligdag i Spanien så alt er lukket, kedeligt! Så jeg skal bare stene og sidde med mit internet lidt som Endelig virker jo! Evt se en film jeg fik sammen med Alt for damerne da jeg var hjemme, “He´s just not that into you”. Har i set den?
Outfit from some day last week, wearing my new jeans and blouse.

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Louisa

  >Super fint!

  http://you-and-i-life.blogspot.com/

  12. oktober 2011 at 12:07
 • Reply Clara Farup Ohrt

  >Virkelig fed blog! Jeg er nu fast læser 🙂 Håber du vil tage et smut forbi min

  Mvh. stepbystepbby.blogspot.com

  12. oktober 2011 at 14:36
 • Reply J'adore blog

  >Hvor ser du fin ud 🙂

  12. oktober 2011 at 18:59
 • Reply MerSel

  >nice look n cute dog :))

  merve
  http://by-mersel.blogspot.com/

  12. oktober 2011 at 21:14
 • Reply GlimmerGlam

  >Louisa: Mange tak 🙂

  Clara: Tusind tak for det, det vil jeg da gøre 🙂

  J´adore blog: Mange tak 🙂

  MerSel: Thank you, yes he is lovely 🙂

  12. oktober 2011 at 21:24
 • Reply allineed

  >fantastic!

  13. oktober 2011 at 13:20
 • Reply Anonymous

  >Den fåes også i en mørkeblå/lysebrun udgave 🙂

  13. oktober 2011 at 18:18
 • Leave a Reply