Follow:
THE OUTFIT

Et outfit og billeder fra smukke Rom

IMG_0574

Der har været lidt stille her på bloggen, og det skyldes min dejlige tur til Rom (som nogen måske så på Instagram og snap) og derudover har jeg flyttet ind i en ny lejlighed, hvor jeg endnu ikke har haft internet. Så fra denne weekend af burde der være bedre forbindelse herhjemme, og bedre mulighed for at opdatere bloggen ?

Vi havde super skønt vejr i Rom, som tydeligvis også var kommet til Danmark. Det er jo fantastisk, og man kan bare mærke alles humør stiger. Desværre ser det ikke for lovende ud det næste stykke tid, øv!

Billeder her er taget i nærheden af Vatikanet, ved kanalerne, på vej ned til at finde et sted til frokost i området Trastevere. Det absolut flotteste sted i Rom, hvis i spørger mig, smukke små snoede gader, og en fantastisk hyggelig stemning. Der vil jeg gerne bo næste gang jeg skal til Rom, for det skal jeg helt sikkert. Den smukkeste by, fantastisk mad og søde mennesker.

På billederne her, har jeg lidt nye ting på. Jeg har nemlig fået lidt nye ting sponsoreret af minimum, en af tingene er disse (yndlings) hvide bukser fra minimum, fødselsdagsgave fra min veninde som er denne silke top fra Kudibal og jakke jeg købte dernede fra Zara.

Kan i have en skøn dag, og nyde den ekstra fridag vi har på mandag ?

IMG_0576IMG_0573 IMG_0569

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply