Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Et par fødselsdags gaver..

>


Ud over at jeg har fået et køleskab i fødselsdags gave og i morgen skal ud og købe møbler med min mor, så fik jeg også de her fine ting 🙂
Et gavekort på en tatovering med flotte tegninger hehe, Essie neglelakke, bogen I Love Your Style som er virkelig fed med enormt mange billeder gennem tiderne og en to-go termokop fra Stelton som jeg kan have med i bussen om morgen! Udover det fik jeg også et par andre ting som lys og et lagen, bare ikke så spændende at vise billede af måske!? 😉

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

  • Reply Nicoline Berthy

    >Hold da op nogle fine gaver, det er altid dejligt at have fødselsdag.
    Super fin blog, jeg er nu blevet fast læser. 🙂

    9. marts 2012 at 17:06
  • Leave a Reply