Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Eyelash extensions hos The Powder Room

 

Jeg fik lavet disse flotte eyelash extensions et par uger før jul. Det er dygtige Malene fra The Powder Room som har lavet dem, og jeg kan virkelig varmt anbefale jer at tage til hende hvis i vil prøve det af. Det er simpelthen så befriende at vågne op med smukke lange vipper, samt de dage man er doven og ikke har makeup på, at man så alligevel ser lidt mere frisk ud uden at gøre noget. Det er lidt mærkeligt at ligge med lukkede øjne i et par timer, og tror jeg fik lidt tiks i øjnene, men Malene var god til at få en til at slappe af. Det er det der med, at hvis man ikke må åbne sine øjne, vil kroppen bare absolut prøve 😉 Men man ligger godt, med et tæppe over sig og jeg tror jeg lige faldt lidt i søvn et øjeblik!

Jeg har fået mange komplimenter for vipperne, og har været virkelig glad for dem. Det anbefales at man får fyldt op enten hver 3 eller hver 4 uge, sådan at de er pæne og fyldige over hele vippekanten.
I kan se her på billederne hvor fine de var lige da jeg fik dem lavet, helt uden mascara eller andet øjenmakeup 🙂

Har nogen af jer prøvet at få lavet vipper, og hvad er jeres erfaringer med det? Havde jeg råd fik jeg altid lavet vipper, negle, voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger, spraytan, massage mv, fast hver måned 😉 Men det må nøjes med at være særlige lejligheder til jeg har en fast indkomst. Der er bare ikke noget bedre end at forkæle sig selv med beauty behandlinger, det kunne jeg godt vende mig til!

God mandag til jer ♥

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Hvor ser du godt ud, jeg savner helt at have eyelash extension. Tror jeg skal have lavet det igen, det ser jo så pokkers godt ud 🙂

  / LIselotte

  11. januar 2016 at 13:10
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ihh mange tak, er også super glad for dem. Det er bare så skønt at have flotte vipper 24/7 🙂

   11. januar 2016 at 14:03
 • Reply Nadia Kaplan

  Hvor ser du skøn ud og så flot med de nye vipper. Jeg har længe gerne ville få lavet vipper, men ikke haft tid til det.

  Rigtig skøn blog du har, følger nu med på bloglovin 🙂

  http://www.neronoir.dk

  12. januar 2016 at 10:53
 • Leave a Reply