Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Fantastiske hårprodukter – OGX Coconut Water

Jeg har før testet en produkt serie fra OGX med stor succes. Serien hed Coconut milk og jeg har skrevet om den lige her.
Denne gang har de lavet en serie med Coconut Water, som jeg har været virkelig spændt på. Serien duften fantastisk og mit hår bliver ultra blødt af det, men helt uden at fedte eller klaske. Jeg har et ret besværligt hår, som bestemt ikke kan tåle alle slags produkter, da jeg både har brugt for meget fugt, men samtidig har meget fint hår og det derfor hurtigt ser fedtet/trist ud.

Jeg har læst med hos de dygtige Pudderdåser længe, og siden de skrev dette indlæg omkring kokosolien evner til at reparere ødelagt hår, har jeg brugt en del produkter med kokosolie. En anden yndling er almindelig kokosolie som en hårkur natten over, eller denne skønne Treatment 1 fra Purely Profesionals.

Denne serie fra OGX indeholder b.la kokosvand og kokosolie, er sulfatfri, fugter godt, men helt uden at håret virker tungt. Derudover er produkterne ikke testet på dyr! Der findes både shampoo, balsam og en let fugtgivende spray som giver det sidste finish, glans og ikke mindst nærende kokosolier.

Senere i dag kommer der en konkurrence på min Instagram, hvor en af jer kan vinde et sæt magen til. Så kig forbi og giv et like og deltag ♥

 

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply