Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Favoritter lige nu

Nogle af mine “beauty” favoritter lige nu er dem i kan se på billedet. Nogle af tingene ændre sig alt efter hvad tid det er på året, og hvilke behov jeg lige har på det pågældende tidspunkt. Fx døjer jeg (som de fleste andre) med tør hud om vinteren, hvor det er helt modsat om sommeren. Så der har jeg forskellige produkter jeg tager i brug eller køber, og andet får jeg til at teste og bliver måske vild med noget nyt.
IMG_4391
Lige i denne omgang drejer det sig om de her produkter.
1. En deodorant fra Dove jeg købte til 10 kr i Fakta helt tilfældigt, men er vild med duften og at den holder tør men stadig ikke så meget at den udtørrer huden 😉
2. Vichy Nutrilogie 2, som er en creme til tør og sart hud, dufter fantastisk og fugter vildt godt. Jeg skal kun bruge hvad der svarer til en lillefinger negl creme i ansigtet.
3. Toplak/dråber som jeg har nævnt før. Den er fra Yves Rocher og fungere sådan at man efter påføring af neglelak, lader en dråbe flyde ud over neglen og vupti så er lakken tør! Fantastisk!
4. En body balm fra Qua jeg egentlig havde lagt lidt væk da jeg synes den er ret fed og derfor ville bruge den til sommer til mine ben hvis de skulle have lidt ekstra fugt og skinne lidt. Men for tiden trænger min hud til lidt ekstra pleje og den her gennemfugter min hud som ingen anden creme. Produkterne fra Qua er virkelig nogle af de bedste jeg nogensinde har prøvet!
5. Denne negle fil/svamp.. Aner ikke hvad sådan en hedder faktisk, men den er genial hvis neglene flosser eller efter de er blevet klippet. Så blev de helt fin formet og slebet. I kan vidst også se den er blevet brugt flittigt.
6. Mine øjenskygger fra Mac bruger jeg hver dag i forskellige farver, og især denne matte brune er flot til mig. Jeg bruger også lidt af den til mine bryn.
Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Julie

  >Cool med den der neglelak ting, kan du huske hvad du har giver for den og hvad den hedder 🙂

  13. februar 2012 at 16:13
 • Reply GlimmerGlam

  >Jeg har fået den fra Yves Rocher i en del af noget blog-testing, men den hedder quick-dry fluid og koster 49 kr – se mere her på det her link 🙂 http://www.yves-rocher.dk/control/makeup/fransk-manicure/hurtigtorrende-toplak/?cmSrc=Category

  13. februar 2012 at 17:02
 • Leave a Reply