Follow:
RANDOM

Flotte smykker fra Chanti

Armbånd

Som den opmærksomme læser måske kan huske, så havde jeg indbrud et par dage efter jul for snart to år siden. Der fik jeg stjålet alle mine smykker (udover dem jeg havde på selvfølgelig) og har siden da, forsøgt at få lidt nye smykker til samlingen.
Mit nyeste smykke skulle være et armbånd, og forelskede mig i dette smukke armbånd i guld, som var lige det jeg manglede.
Jeg er nemlig sådan en der næsten altid har de samme smykker på, ikke fordi jeg ikke gerne vil skifte ud og skifte look, men glemmer det ofte om morgenen. Derfor har jeg altid mine smykker på, både når jeg sover og går i bad, så de skal helst være af god kvalitet (guld og sølv) for de ikke mister farve og bliver alt for slidt.

Armbånd i guld

Dette armbånd er fra CHANTI og er af 14 karat guld. Det var svært at vælge, da de har så mange flotte smykker at vælge imellem som bla, Stine A, Julie Sandlau, Månesten, byBiehl, Carre for bare at nævne nogle få. Så man kan hurtigt få nogle timer til at gå med, at kigge det hele igennem 😉
Jeg har allerede udset mig nogle smykker fra CHANTI som snildt kunne bruges til julegaver til familie og veninder, hvilket er så dejligt nemt, da de bare bestilles her over deres hjemmeside og smykkerne leveres altid i gaveæsker, som vidst her på billedet. Det spare virkelig tid og besvær, hvis man som mig har virkelig mange at købe gave til, eller bare gerne vil klare det hjemme fra sofaen! En perfekt julegaveide 🙂

Som i måske har regnet ud er jeg en guld pige, så stort set alt jeg ejer er guld. Derfor er jeg ekstra glad for dette armbånd, da jeg faktisk ikke ejer et armbånd overhoved!
Hvad synes i om det? Og er i til sølv eller guld?

(armbåndet er en gave fra Chanti)

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply