Follow:
RANDOM TRAVEL

Fødselsdagsgave og sushi i Berlin

I Berlin overraskede min kæreste mig med denne parfume i fødselsdagsgave. Det er min yndlings, og jeg kan slet ikke få nok af den. Jeg havde ikke regnet med så meget, da jeg fik et rigtigt dyrt ur i julegave. Men det er jo altid skønt at blive overrasket!

P3020014

Jeg havde fødselsdag i tirsdag dernede, og vi fik morgenmad, jeg fik gave, så gik vi rundt i byen og kiggede og spiste om aftenen på sushi restaurant DuDu. Det er seriøst det bedste sushi jeg har fået, og det slår Sticks til enhver tid!

foto

Hvis i nogensinde skal til Berlin, så gør jer selv den tjeneste at tage der forbi. Der skal bestillles bord, og senest en dag før. Det er heller ikke billigt, ca det samme som Sticks, men alle pengene værd! Se mere og bestil bord lige her. Sorry det dårlige iPhone billede, men havde ikke mit kamera med og der er var lidt mørkt derinde 😉

bloglovin1

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply René Najmi

  Et forsinket tillykke herfra:)

  7. marts 2014 at 10:00
  • Reply Ditte

   Tak for det 🙂

   7. marts 2014 at 12:24
 • Reply Julie / It's My Passions

  Lækker gave at modtage 🙂 Har faktisk aldrig duftet den, men kunne være jeg skulle prøve den 🙂

  7. marts 2014 at 12:30
  • Reply Ditte

   Ja især når jeg fik en dyr julegave også 🙂 sød han er! Men det må du klart gøre næste gang, det er en absolut yndlings hos mig!

   7. marts 2014 at 12:56

  Leave a Reply