Follow:
THE OUTFIT

Forleden mellem regnbyerne

>

Jeg må bare konstatere at vejret i år har været det mest underlige jeg længe har set, og det er jeg vist ikke ene om at synes.. Selvom jeg befinder mig i Spanien.. Turene på stranden kan næsten tælles på 2 hænder, så synes ikke det er helt optimalt udfra hvad jeg havde ventet mig fra en sommer i Spanien.
Om få min skal jeg på stranden og sole mig, har pakket strandtasken, og sidder nu her og har det lidt varmt. Her er ca 28 grader vil jeg tro, så jeg vil nyde en af de sidste ture på stranden for i år.. For hvem ved hvordan vejret bliver er i morgen (har ikke tjekket) og om ca en uges tid går det retning Madrid. Så uanset er dagene vd kysten talte..
De billeder her er fra i torsdag, hvor det var 16-17 grader og pisse blæsende og koldt. Vi skyndte os ud med Bobby så han kunne lege lidt, da det lige holdt tørt og her er de billeder taget.
Jeg har nye Trenh coat, top og strømpebukser fra zara på, ballerinaer fra Jimmy Choo for h&m, afklippede shorts fra h&m.
The weather is going crazy here, thursday on the beach with my dog Bobby. Here on the picture is it 17 degrees, and today im heading of for the beach to go swimmimg its 28 degrees outside!

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore blog

  >Sikke nogle fine billeder 🙂

  28. august 2011 at 15:35
 • Reply Guapizimo

  >Smukke billeder på trods af himlen er grå, jeg synes faktisk gråvejr i Spanien er MEGET smukkere end i Danmark, selvom det ikke lige er det man forventer af spansk sommervejr 😉

  29. august 2011 at 14:25
 • Reply GlimmerGlam

  >J´adore blog: Mange tak 🙂

  Guapizimo: Ja det kan du have ret i, nok også især ved vandet hvor man kan kigge ud over. Jeg vil dog hellere ligge ved stranden end at fryse ved den 😉

  29. august 2011 at 17:05
 • Reply jenlen

  >vilka härliga bilder!

  29. august 2011 at 20:44
 • Leave a Reply